2022 08 03 Nieuwe lokatie 5Sinds donderdag 4 augustus 2022 hebben we een definitieve locatie op het Landgoed de Grote Beek. Het zijn twee geschakelde units op het bedrijvenpark op het landgoed. Komende vanaf de Anthony Fokkerlaan het landgoed oprijden middels de Doctor Poletlaan. Tweede zijstraat rechts. Dan zit je op een grote kromming naar rechts en kom je op het bedrijvenpark van de GGzE. Aan de rechterkant staan 2 geschakelde units, waaromheen geen hekwerk staat. Bovenrand is geelkleurig. Andere units staan achter hekwerken en hebben een blauwe rand aan de bovenzijde.

VERHUIZING .... WIE KOMT HELPEN?
Komende donderdag, 11 augustus willen we onze spullen zoveel mogelijk vanuit verschillende locaties verhuizen naar onze nieuwe units.
Samenkomen die dag om 09:15 uur op Grote Beekstraat 12. Daar staan enkele van onze koelkasten met geslingerde ramen, de wassmelter, enz.
Daarna de diepvries vol geslingerde ramen, de kuntraatwals, enz.
We zijn met voldoende leden, dus ik neem aan dat er voldoende handjes komen om te verhuizen. Andere handjes zijn welkom om b.v. even te zuigen, ramen te lappen, spinnenwebben verwijderen, enz.
Laat even weten of je komt en wat je BIJdrage/klus kan zijn door het sturen van een mailtje. Samen bekijken we wat er nog nodig is c.q. aangepast moet worden. Units zijn geschikt voor opslag en werkzaamheden.
Samenkomsten zoals de Clubavonden blijven we doen op andere locaties.2022 08 03 Nieuwe lokatie 32022 08 03 Nieuwe lokatie 22022 08 03 Nieuwe lokatie 4