PtB tafel in hutSinds donderdag 4 augustus 2022 hebben we een definitieve locatie op het Landgoed de Grote Beek. Het zijn twee geschakelde units (containers) op het bedrijvenpark op het landgoed.

Samenkomsten

Op donderdagochtend blijven we bijeenkomen bij de Kas (daar is koffie! heel belangrijk :-)) en de Clubavonden worden georganiseerd op andere locaties op het terrein.

Hoe kom je bij de units? Komende vanaf de Anthony Fokkerlaan het landgoed oprijden middels de Doctor Poletlaan. Tweede zijstraat rechts. Dan zit je op een grote kromming naar rechts en kom je op het bedrijvenpark van de GGzE. Aan de rechterkant staan 2 geschakelde units, waaromheen geen hekwerk staat. Bovenrand is geelkleurig. Andere units staan achter hekwerken en hebben een blauwe rand aan de bovenzijde.

Wat staat waar en hoe gaan we ermee om?

Een Unit en een deel van de gang is ingericht voor opslag, met name de voorraad materialen, het gereedschap en de apparatuur, en een unit is ingericht als werkruimte, met tafel en stoelen voor (schone)werkzaamheden zoals bv het insmelten van wasplaatjes. Alle in gebruikzijnde kastonderdelen (broed- honingkamers, planken, roosters enz) en 6-raamskasten staan in de Kas. Daar is in de nieuwe lokatie geen plaats voor. Het schoonmaken van broedkamers enz. wordt gedaan bij de Kas. Bij de Kas is meer plaats, zowel binnen als buiten en het is dichter bij een keuken voor bv water. In oktober hebben we bij de Kas de suikerbakken, broedkamers, roosters, planken enz. schoongemaakt.


2022 08 03 Nieuwe lokatie 22022 08 03 Nieuwe lokatie 4