jij bent BIJzzzzzzonderDe Woenselse Poort was opzoek naar een origineel bedankje voor hun medewerkers en tja, wat is origineler dan een klein potje honing van eigen bodem met een bijzzzzonder etiket erop! Dankzij dit mooi ontworpen etiket van Lilian en de noeste arbeid van cliënten die enkele middagen etiketten hebben geplakt, ontvangen alle medewerkers nu een prachtig presentje, begeleid door onderstaand briefje:

Jij bent bijzonder!

Het is inmiddels al acht weken geleden dat in Nederland en in onze organisatie vergaande maatregelen werden ingevoerd om het coronavirus onder controle te krijgen. Ons werk is vanaf dat moment anders dan normaal. Wij willen jullie bedanken voor jullie vertrouwen, flexibiliteit en aanpassingsvermogen. 

Samen houden we vol 
Het is een bijzondere periode die naar verwachting nog wel even gaat duren. Vanaf volgende week worden de maatregelen voor onze cliënten iets versoepeld en kan er, indien het past in het behandelplan, begeleid met verlof gegaan worden. Ook worden er voorbereidingen getroffen voor het veilig ontvangen van bezoek.

Blijk van waardering
Als kleine blijk van waardering voor jullie allemaal een potje honing, met liefde gebrouwen door onze bijen.
We doen het samen, zorg goed voor jezelf en voor elkaar!!


Namens (geneeskundige) Directie en MT DWP